torsdag 5. april 2018

Oppkast feber

Typisk for akutt mage-og tarminfeksjon er oppkast, diare, magesmerter og feber. Nøyaktig hvilken bakterie, virus eller parasitt som er årsaken til . Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Kvalme og oppkast kan skyldes mange sykdommer, men også alvorlige . Den vanligste årsaken til oppkast hos barn er mageinfeksjoner.


I slike tilfeller er oppkastet ledsaget av diare og feber. Mageinfeksjonen skyldes som regel virus, .

Der stod det at barn med feber ofte får ketose og dette resulterer i kvalme og oppkast. Sirkelen blir vond ved at det kvalme barnet ikke spiser . Ofte begynner omgangssyke med kvalme, som følges av oppkast og diaré. Har man hodepine, feber eller muskel- og leddsmerter kan man bruke . Vesla på år ble syk like før jul og fikk da feber i ca døgn.


Oppkast natt til tirsdag, feber torsdag kveld11. Toåring med feber og oppkast, trenger noen råd4. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Hvis det har diare og oppkast kommer feberen fra en infeksjon i .

Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Mulige symptomer er feber, kraftig hodepine, nakkestivhet, lysømfintlighet, oppkast, sløvhet, forvirring og kramper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg