tirsdag 17. april 2018

Smerter i beinet

Hva kan årsaken være til at jeg har smerter i beina? Smerter med spredning langs ischiasnerven nedover i beinet kan forekomme med eller . Hender det du opplever noen form for smerter?

Smertene har en tendens til å stråle inn i beinet. Mange klager på smerter både når de går og når de ikke beveger seg. Smertene lindres ofte dersom benet heves høyt og holdes i ro. Noen som har opplevd plutselige smerter i bena hos små barn.


KREFT , KREFTFORENINGEN - Heidi trodde hun hadde strekk i benet. Vanlige symptomer er: vedvarende eller uvanlig smerter i en knokkel. Da Heidi var år, og fikk vondt i beinet trodde hun det bare var en . Det er mest i venstre benet, og det er intense og sterke . Jeg har i tre-fire år slitt med smerter i beina. Det har gradvis blitt verre, og nå er det så ille at det påvirker det meste jeg gjør og hemmer meg i . Hva er det og hvordan oppleves nevropatisk smerte?


Mange med skiveprolaps får også smerter som stråler nedover det ene beinet. Dette skjer når prolapset trykker på en nerve som går nedover beinet til foten.

Har flere store smerter i beina alt fra hofttene og ned under beina ? Huff da, det hørtes ille ut, jeg har mest kraftige smerter i magen og når det . Piriformissyndromet er en tilstand som gir smerter på baksiden av bekkenet og baken, ev. Claudicatio intermittens, røykeben, er smerter i beina på grunn av for dårlig blodsirkulasjon i pulsårene (arteriene). Typisk for denne tilstanden er at du kjenner . Kjenner du en brennende prikking i bein eller føtter kan det være at du har diabetes. Lammelser i armer, bein, kribling i lemmene, mummenhet,. Opplever du kun smerter eller hevelse i beinet etter å ha sittet lenge stille bør du få . Beinbetennelse, eller osteomyelitt, er en bakterieinfeksjon som kan ramme et bein i kroppen.


Sykdommen fører ofte til ømhet og smerter i knoklene. Utstrålende smerte i beinet er en vanlig plage og årsaken til dette kan være mange. En av disse er isjias som ofte er forårsaket av prolaps i. Det finnes mange årsaker til smerter i benet og vi hjelper deg finne ut av hva som plager deg.


Håvard fikk vondt i beinet på skoleturen, og klarte ikke gå ett skritt til. To år senere har han vunnet kampen mot kreften, og det kreftsyke . I begynnelsen var det ubehagelig når to bein kom borti hver andre,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg