mandag 23. april 2018

Sår tunge og hals

Det er flere muligheter for ditt besvær med tungen. Du kan ha fått en afte, eller aftøst sår som det kalles, . I løpet av et par døgn tilkommer et småprikket makulopapuløst utslett og jordbærtunge.

Munnhulekreft omfatter kreftsykdom i lepper, munn, tunge, gummene og. Svelgkreft betyr i denne sammenheng kreft i den delen av halsen som er rett innenfor . Vondt i tungen kan skyldes nevralgi, sår, infeksjon, virus, feilernæring og. De fleste tilfeller signal av sår hals og tunge er assosiert med milde tilfeller, som er ganske kureres.

Faktisk er mange ganger, går tilstanden bort av seg selv, . En sår hals og tunge er en vanlig medisinsk tilstand som oppdages av de fleste på et eller annet tidspunkt. Tilstanden er preget av dannelse av sår eller . Jeg begynte først md forkjølelse, så sår hals med kjempe sår tunge. After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Brennende munn-syndrom kjennetegnes først og fremst av en varm, sår, eller brennende munn. Tungen, leppene, tannkjøttet og innsiden av kinnene kan føles sår.


Kanskje du burde be om å få en time hos øre-nese-hals spesialist? Jeg har også vært plaget med tørr, sår tunge, munn og svelg i flere år nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg