torsdag 5. april 2018

Slimhoste baby

Det kan være ulike årsaker til såret du har fått. En mulighet er at du har blitt sår fordi skjeden er tørr. Små sår og rifter ved skjedeinngangen kan gi smerter ved .

Jeg er rød og sår i skjeden, det er ubehagelig og vondt når vi har sex. Da kan man bli rødflammet og sår på kjønnsleppene, det svir og er vondt. Jeg er gravid i uke og har de siste ukene vært veldig sår i skjeden, slik at det er vondt med samleie.


Noen dager kommer det også litt hvit utflod fra skjeden.

Det er nok ingen skade så lenge du ikke har brukt skarpe gjenstander som har gitt deg sår i skjeden. Det er flott at du har kost deg lenge med onani og at du kan . Hver gang etter jeg har hatt sex har jeg sår i underlivet (kutt, og runde åpne sår). Med overgangsalder kommer forandringer i skjeden og urinveiene hos mange kvinner. I en slik slimhinne blir det lett rifter og sår.


Ta å ring på nytt i morgen og bestill AKUTT TIME, Ø-time (øyeblikkelig time) hva enn, du skal ikke vente tre uker, da har såret enten grodd selv . Man har normalt et surt miljø i skjeden med en pH mellom og 2. Skyldes endring i den normale mikrobielle floraen i skjeden, slik at gjærsopp. Dette har ikke blitt verre eller bedre siden da, men er jo ikke .

Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha. Jeg har vært hos legen min med han, men han har ikke høy crp, ikke feber, ingen ulyder i lungene, men har hovne mandler og får noen . Hoste er svært vanlig hos barn, men det er ikke vanlig hos spedbarn. Hoste er oftest ufarlig og skal ikke behandles.


Hoste er et vanlig symptom på flere luftveisinfeksjoner. Her får du råd om hva du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt og når du bør søke lege. Men så ble han snørrete, og fikk en stygg hoste. Det høres klart at han er slimete i halsen, og hosten sitter langt nede i brystet. BufretSmå barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet.


En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk . Går barnet rundt med en irriterende hoste? Ifølge lege Hanne May Hetland er det helt normalt at barn hoster i seks til åtte uker etter en virusinfeksjon. Fortell om de gangene de små babyene har hatt slimhoste og det bare var plagsomt og gikk fort over.


Etter hvert som virus sprer seg kan de nedre luftveiene også affiseres i løpet av til dager, barnet har nå hoste, høyere feber, pusteproblemer . Er det kikhoste, astma, eller bare en vanlig forkjølelse? Her er alt du må vite om barn som hoster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg