fredag 6. april 2018

Hoster grønt slim

Er bakterier syndbukk hvis hvis nesen renner og snørr og slim blir grønt? Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at . Når folk hoste opp slim, mye miljømessige irritanter og patogener slapp unna.

De fleste tilfeller av sår hals er forårsaket av en . Dersom du hoster opp blodtilblandet slim, bør du straks søke lege, og det samme om du har hostet opp gulgrønt slim i flere uker. Jeg ble kvitt det vonde i halsen, men hostingen fortsatte. Gikk til fastlegen min etter uker med tørrhoste pluss at jeg hostet grønt slim.


Lett feber, lett tungpust og sårhet i brystet, spesielt ved hoste er vanlig. Bemerk at grønt slim ikke behøver å bety at det har tilkommet bakterier . Ofte fører lungebetennelse til frysninger, tungpust og hoste med grønt slim og eventuelt blodstriper i. Dersom man blir veldig dårlig, blå i huden . Innimellom hoster jeg opp gule slimklumper. BufretLignendeFår man bronkitt i tillegg, kan hosten vare i flere uker. Akutt lungebetennelse kan også gi hoste, med eller uten slimdannelse, og som regel sammen med feber . Det samme gjelder dersom man sliter med pusten, hoster seg helt sliten.


Det kommer gjerne grønt, illeluktende snørr ut av neseborene, sier hun.

Etter hvert sveller slimhinnen i nesen opp og snørret blir tykt og gulgrønt. Dersom du hoster opp slim, kan det være lurt å drikke godt slik at slimet blir løsere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg