onsdag 11. april 2018

Maxi senter sandnes

Maxi Sandnes ligger sentralt i Sandnes og var ifra 18et tegleverk og en viktig bedrift for nærområdet. Først i 19ble bygget konvertert til kjøpsenter og i . Senterleder forteller her hva du kan vinne hvis du laster den ned!

På Maxi Storsenter har vi varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Bjarne Edland fikk erfare at Maxi Sandnes har innført bedre. Han nektet å betale boten, og ringte derfor driftsleder og senterleder på Maxi.


Kontaktinformasjon for Nille Sandnes Maxi Senter Sandnes, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vi har sett på flere alternativer, men valget falt på Maxi Sandnes. Senteret har sentral beliggenhet med tilkomst fra flere bydeler. Velkommen til HairShop Frisør på Maxi Senteret i Sandnes.


Vi på Apotek Maxi har de beste åpningstidene for apotek i hele Sandnes - helt til 20:på hverdager. Hos oss kan du parkere gratis rett utenfor døren, . Hos Synsam Sandnes Maxi finner du et stort utvalg briller, solbriller og linser, og får gode råd hos våre optikere. Stillingsbeskrivelse Vi søker en engasjert ekstrahjelper til vår Street One butikk på Maxi Senter i Sandnes. Dette er stillingen for deg som er opptatt av klær og er . Til vår butikk på Maxi Senter, søker vi deltidsmedarbeider med gode kunnskaper om mobiltelefon, data og elektronikk.


I serien Kjøpesenteret besøker vi små og store senter i Rogaland. Maxi i Sandnes har vokst seg mellomstore og har engasjerte . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Klinikken holder til i flotte lokaler på Maxi Storsenter, hvor vi tilbyr behandling, salg av sko og andre relevante helseprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg