fredag 27. april 2018

Utslett på beina

De fleste utslett på beina er bare hud betennelse. Utslett og kløe er ofte irriterende, ubehagelig og noen ganger smertefulle. Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p leggene.

Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p bena. Hei, For omtrent dager siden fikk jeg utslett på begge føttene, utslettet arter seg som små røde prikker. Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en brennenesle (Urtica er det latinske ordet for nesle).


Helse: Ja, først trodde jeg det var elveblest, men det har vart en god stund nå og det kommer og går.

Vanlige symptomer er utslett, kløe og brennende smerter. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Du får også et utslett som ser ut som små innsektstikk eller småsår.


Hvis du klør mye, kan du få skorpebelagte sår. Du kan klø over hele kroppen, men voksne får . Vannkopper: Utslettet starter gjerne på brystet og ryggen og sprer seg så til ansikt, hodebunn, armer og ben. Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som får.


Hei Jeg har de siste ukene, en gang i blandt hatt et rødt utslett på beina. Det har vært etter bruk av forskjellige klær, .

Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som. Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og bein, eller på . Får også noen andre rare utslett som ligner myggstikk pluss at jeg har ett. Utslett (så ut som små kviser) som begynte på bena og som så . Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke.


Atopisk eksem kan også komme på strekksider av armer og bein og i bleieområdet. For snart dager siden fikk jeg store flekker med utslett på magen. Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene.


Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder. Siden forrige lørdag har L fått utbrudd på beina og føttene av et slags prikkete utslett. Jeg har alltid hatt irritert hu men i det siste har det virkelig tatt seg opp. Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen.


Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. Når allergi kan observeres på hudområder av hevelse rødt utslett som etter hvert vil bli beskutt. I alvorlige tilfeller av atopisk eksem kan utvikle ikke bare de . For dager siden - Sykdommen arter seg ved at det oppstår sterkt kløende, nærmest brennende utslett, særlig på strekkesider av armer og ben og ellers på kropp . Utslett eller forandringer i huden hos barn er svært vanlig.


Vannkopper er svært smittsomt fra et par dager før utslettet oppstår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg