mandag 30. april 2018

Underlivssopp

Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. Området utenfor skjeden kan også føles sårt og klø. Underlivssopp forsvinner vanligvis med behandling.

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av . Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen. Mange kvinner behandler seg selv for underlivssopp, men andre infeksjoner kan gi lignende symptomer. Det finnes flere behandlingsalternativer mot underlivssopp, og man burde prøve de enkleste metodene først. UNDERLIVSSOPP: Dersom du har fått underlivssopp bør du behandle det med soppdrepende midler fra apoteket. Underlivssopp er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med tilbakevendende soppinfeksjon.


De vanligste symptomene på underlivssopp hos kvinner er akutt kløe og svie i underlivet. Hvordan kan underlivssopp forebygges eller behandles? Her er det en liste over kjerringråd mot og nyttige tips for å unngå underlivssopp.


De fleste kvinner opplever å få underlivssopp en eller flere ganger i livet. Men de som er hyppig plaget, bør ta en gjennomgang av . Her finner du spørsmål og svar om underlivssopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg