mandag 9. april 2018

Kviselignende utslett i ansiktet

Jeg har lenge vært plaget med acne, men nå i det siste har jeg fått kviselignende utslett istedenfor typisk kviser med puss inni. Svært mange hudsykdommer kan også ramme huden i ansiktet. Her nevnes først og fremst de sykdommene der utslett i ansiktet er typisk, eventuelt .

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen,. Snakk med legen dersom du får kviselignende utslett i voksen alder. Har du diffus rødming i ansiktet, eller kviselignende blemmer?


Utslett i ansiktet kan også være akne eller kviser.

Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. Jeg har slitt med kviselignende utslett i tinningen, som senere har spredd seg til. Det kommer også små nupper som kan bli til kviser hvis jeg rører dem. HUDSYKDOMMEN ROSACEA: Symptomene er rødhet i ansiktet, synlige blodkar, rødming og et kviselignende utslett.


Jenta mi på fire uker har nå fått ansiktet og hodet fullt av noe som ligner små kviser. Tett i tett med nupper som blir rødflammete når hun blir . For en drøy uke siden begynte hun å få noen kviser i ansiktet. Utslettet er små prikker som står litt opp fra huden - ligner på små kviser og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg