torsdag 12. april 2018

Lambertseter senter apotek

Lær deg mer om blodtrykket og viktigheten av å ikke ha høyt blodtrykk. Blodtrykk er et kjent begrep, og alle vet at det er viktig å ikke ha høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er et vanlig helseproblem blant voksne nordmenn, og flere enn 10bruker medisiner mot høyt blodtrykk i Norge.

N GANG I ÅRET: Det kan være lurt å gå til rutinesjekk hos legen og få undersøkt blodtrykket ditt én gang i året. Høyt blodtrykk, hypertensjon, betyr at trykket i blodårene er høyere enn normalen. Flere hundre tusen nordmenn har høyt blodtrykk og behandles med . Brosjyren er en generell veiledning, avhengig av hvor høyt blodtrykket ditt er. Men behandlingen kan variere fra person til person.


Video: Blodtrykket Hjertet er en muskel som pumper oksygenrikt blod ut til kroppen gjennom et nettverk av arterier og vener. REGULERE HØYT BLODTRYKK: Noen tar allerede medisiner, men for dem som ikke gjør det, finnes det også andre måter å redusere trykket . Hypertensjon og hypotensjon er to tilstander som relaterer til blodtrykket i blodårene, og det er svært viktig å være klar over hvilke symptomer begge gir. Blodet pumpes bort fra hjertet gjennom pulsårene . Hos Boots Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket.


Dersom du opplever bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere apoteket eller fastlegen din. Lambertseter Senter, Man-fre: 1000-210 søn: 0900-190 søn: 1400-1900.

Annen Etage Lambertseter AS, 20. Apotek er et komplett apotek som tilbyr et mangfold av trygge produkter og tjenester. Trivelig nærsenter med butikker og flere hyggelige spisesteder. Apotek Lambertseter åpnet i dag i flotte nye lokaler midt i sentrum av.


Apoteker blant de butikkene når nye Lambertseter senter åpner i . Kontaktinformasjon for Boots Apotek Lambertseter Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om. VESO Apotek - Veterinærmedisinsk Oppdragssenter. Hverdag: 09:00-18:Lørdag: 10:00-15:00.


Boots Apotek har besøksadresse Cecilie Thoresens Vei 17-2 11Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg