mandag 16. april 2018

Barn feber barnehage

Barn med feber bør være hjemme for sin egen del, ikke på grunn av smitte. Så når barnet er feberfritt og klart til å gå i barnehagen, er det ingen . Ved hoste uten feber kan barnet gå tilbake til barnehagen når allmenntilstanden tilsier det.

Ved langvarig eller kraftig hoste bør barnet . Som hovedregel bør barnet være friskt nok til å kunne delta i normale aktiviteter i barnehagen, og barnet bør være feberfritt. Barnehagen til vår datter har en regel om at barn SKAL være hjemme en ekstra dag etter feber, uansett. SIDE2):- Feber er et symptom på at man har en infeksjonssykdom, men feber i seg selv er ikke noe som krever at barnet må være hjemme, sier . Barn med feber bør holdes hjemme fra barnehage. Feber er ikke en sykdom i seg selv, men et symtpom på at kroppen arbeider med noe og barnet bør få være . Men dersom det er snakk om lett forkjølelse og feber, så kan barnet godt gå i barnehagen så fort feberen er borte og allmenntilstanden tilsier . Når kan barna gå i barnehage, til dagmamma eller på skolen i forbindelse med. Barna bør holde seg hjemme dersom de har feber 30° C eller høyere, målt . Så sant den lille er feberfri og ellers virker fornøyd og opplagt, kan det gjerne gå i barnehagen.


Er barnet mitt friskt nok til å være i barnehagen sammen med andre barn? Ved hoste uten feber kan barnet gå tilbake til barnehagen når . Snuppa har hatt 3- 3i feber i dag men egentlig vært i fin form. Enkelte foreldre innrømmer å ha sendt barnet i barnehagen før det har gått. Et barn med feber bør være lett kled oppholde seg i et ikke for varmt rom,. La barnet også få en feberfri dag hjemme før det vender tilbake til barnehagen.


Barna bør holde seg hjemme dersom de har feber 30° C eller høyere, målt med. Barna kan gå i barnehage når de er feberfri, selv om de fortsatt har utslett. Barn med feber (kroppstemperatur over grader, målt i endetarm) bør først og . Vi i barnehagen har også et ansvar for å tenke på smitterisiko for de andre barna.


Oppkast og feber er greit, da skal barnet ikke i barnehagen. Når barna har feber, er de hjemme fra bhg, men EN feberfri dag hjemme er det . Er det vanlig å holde barnet hjemme første feberfrie dag, selv om. Et barn som får tenner, kan fint være i barnehagen når feberen er borte, . Barn med feber skal være hjemme og bør ha en feberfri dag hjemme før det.


Barnet kan gå i barnehagen når det er feberfritt og allmenntilstanden er god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg