onsdag 11. april 2018

Hvordan får man kviser

I huden finnes det noen kjertler som produserer fettstoffer som kalles talg. Vi vet at kosthold og gener spiller en rolle når det kommer til kviser, men de lærde strides også om hvorfor man får kviser, og hvordan man best . For å ta opp kampen mot kvisene må man finne ut hvorfor de dukker opp, hvordan man skal behandle dem og forebygge at nye kommer.

Ifølge kinesisk medisin røper kvisene dine hva som skjer på innsiden av kroppen. I puberteten økes kroppens produksjon av mannlige. Det må ikke brukes av gravide, og kvinner kan kun få preparatet hvis de . Ja, du har sannsynligvis opplevd å få en av disse enorme, underjordiske kvisene som aldri popper ordentlig ut, men blir liggende og verke rett .

Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et symptom. Hvis man har en kvise som ikke får tømt seg godt nok, vil den gjerne . I puberteten skjer det en masse forandringer . Vi har god behandling av kviser i dag, og det viktigste er å få satt opp en behandlingsplan for problemet over tid av en spesialist, mener . Rundt nesa , der med pustehullene har jeg ganske mye kviser.

Vi har testet mytene om hvordan du blir kvitt kviser. Trykk på vis mer hvis du vil se hvor du kan finne meg andre steder, eller finne mer ut om videoen. Ta livet mer med ro, fokuser på hvordan du kan føle deg mer avslappet og balansert i hverdagen. Det er ingen som liker å ha kviser, men det er forsket lite på hvordan det. Av og til hoper talget seg opp i kjertelen, og da kan vi få en kvise.


Hvis foreldrene dine hadde kviser i tenårene, er det sannsynlig at også du kommer til å få det. Noen sier at du får kviser av å spise sjokolade og . Tipper muligens du er mann, for en kvinne hadde sikkert løpt ned døra til en hudpleier tvert. Vi gir deg tipsene til hvordan unngå de verste kvise-utbruddene. Størstedelen av befolkningen opplever å få kviser i løpet av livet og siden . Utrolig mange av dere spør meg hvordan dere skal bli kvitt kviser. Kvisene man får i pannen kommer som regel fra hva man spiser.


Har du noen tips, eller kjerringråd om hvordan jeg kan få kviser vekk? Eller ihvertfall minske talg produksjonen sånn at jeg får mindre kviser? Fri frakt (verdi kroner); 1kr rabatt på fullpris; Bestill boka nå, få faktura på e-post. Hvordan bli kvitt kviser og uren hud; Fem myter om kviser; Anbefalte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg