fredag 27. april 2018

Brennkopper hos voksne

Brennkopper (impetigo) er overflatiske hudinfeksjoner som vanligvis er forårsaket av. Lite smittsomt blant voksne, moderat smittsomt blant barn og svært. Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige.

Brennkopper er blant de vanligste hudinfeksjonene hos barn. Brennkopper er plagsomt, men går over etter noen dager med behandling. Også større barn og voksne kan få sykdommen og man kan få.


Brennkopper hos ellers friske personer går som regel tilbake av seg.

Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier. Brennkopper er mest vanlig hos spedbarn og småbarn, men tilstanden kan . Brennkopper er hudinfeksjoner som skyldes bakteriene stafylo- eller streptokokker, og er temmelig vanlige. Fordi det spesielt er barn som får disse infeksjonene, . Brennkopper er en type smittsomme sår som vanligvis sees i ansiktet,. Voksne kan også smittes, men barn rammes oftest.


Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden, og en av de vanligste hudinfeksjoner hos barn. Brennkopper kan vise seg hvor som helst på kroppen, men . Brennkopper (impetigo) er en overfladisk infeksjon som skyldes bakterier. Brennkopper er spesielt vanlig hos barn med atopisk eksem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg