fredag 20. april 2018

Hvitt belegg på tunga baby

Plutselig stikker babyen ut en liten hvit tunge i stedet for en rosa. Hvis babyen har hvitt utslett eller et hvitt belegg på tungen, i ganen og på innsiden av . Trøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni munnhulen. Hvitt på tungen skrevet i Småtroll 0-år: Ammer, er det vanlig at de blir hvite, eller er det sopp? Jeg fikk et tips om å bruke farris vann på tunga til baby.


Det kan være sopp, og det kan være melkebelegg. Hvitt belegg på tungen til min baby, og dårlig ånde!

Grå-hvitt belegg på munnhulens slimhinner eller på tungen. Alt mellom himmel og jord som berører det å være ferske foreldre og ha en baby 0-år. MIn jente på uker har et fast, hvitt belegg på tunga, har tenkt at det bare er morsmelkbelegg, men så ble jeg redd for at det kunne være sopp.


Hvitt belegg på tunge til baby - Graviditet, spedbarn og. Hvitt belegg på tunga hos babyinnlegg31. BufretDet fører til et hvitt belegg som skal vises på tungen, blir sidene til munnen og taket av munnen.


En baby med trost kan gråte mens de spiser, fordi tilstanden er . Det forårsaker en hvit belegg for å vises på tungen, på sidene av munnen og taket av munnen. En baby med trøske kan gråte mens du spiser, fordi tilstanden er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg