mandag 16. april 2018

Røde flekker på leggene

Knuterosen: Reaktiv hudsykdom som gir ømme og røde kuler på begge leggene. Keratoser: Vanlig årsak til brune og ru flekker på leggene. Røde flekker er røde flekker eller områder av huden som gjør en rød fargetone.

Røde flekker på huden er det vanligste symptomet av alle hudsykdommer. Det er flere årsaker bak røde flekker på huden, infeksjon i huden pigmentering til . For ca en måned siden oppdaget jeg en rød flekk under foten. Siden har det dukket opp mange tilsvarende røde flekker, særlig på leggene og .

Tilstanden kjennetegnes av hevelse, kronisk eksem på leggene, kløe. Har fått noen flekker på framsiden av leggen for ca. For røde flekker på fremsiden av leggene, er det flere mulige årsaker. Det er visst det samme som den de sier er før røde nupper, men selges.


I starten ses det som en rød flekk i huden. Etter en til to dager endrer fargen til å bli blå via en endring i avliret jern. En rekke forhold kan føre til røde flekker å utvikle seg på beina.


På grunn av de mange forskjellige lidelser som kan føre til utvikling av røde flekker på bena, . Jeg har en rød flekk på leggen som jeg fikk for ca uker siden.

Den begynte som en jevn rød flekk, ca 5xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg