tirsdag 23. mai 2017

Underlivssopp kvinner

Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter sex med en kvinne som har . De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen Candida albicans, som finnes .

Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen. Mer enn halvparten av alle kvinner opplever soppinfeksjon i skjeden i løpet av livet. Underlivssopp er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med tilbakevendende soppinfeksjon.


De vanligste symptomene på underlivssopp hos kvinner er akutt kløe og svie i underlivet.

UNDERLIVSSOPP: Dersom du har fått underlivssopp bør du behandle det. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil . Sopp er av de vanligste årsakene til kløe i underlivet. Nesten alle kvinner vil få soppinfeksjon en eller annen gang i løpet av livet. De fleste kvinner opplever å få underlivssopp en eller flere ganger i livet.


Men de som er hyppig plaget, bør ta en gjennomgang av . Både menn og kvinner kan få underlivssopp, selv om symptomene oppdages lettest hos kvinner. Synlige tegn på underlivssopp kan være et hvitt belegg som i . Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg