torsdag 11. mai 2017

Vita apotek

Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek. Vitusapotek er en apotekkjede med virksomhet på det norske markedet som ble etablert i 2001.


Kjeden kjøpte opp en del av apotekene etter lovendring i 2001 . Vitusapotek ønsker å tilrettelegge tjenester som gjør det enklere for deg å ta vare på din helse. Vi har derfor samlet flere av våre tjenester i en .

Vi har derfor samlet flere av våre tjenester i en egen app til deg! Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med snart 2apotek og 15medarbeidere. I dag er det 2Vitusapotek spredt over hele landet. Uansett hvilket av dem du besøker så skal du møtes på samme .

Alt hva kroppen trenger for en friskere hverdag. En friskere hverdag- for kunder over hele landet. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek og flere enn 20medarbeidere som liker . På Vitusapotek Oddensenteret møter du mange kunnskapsrike ansatte, som trives med å bruke sine faglige kunnskaper for å hjelpe deg. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Velkommen til en hyggelig handel hos Vitusapotek.


Vi ønsker alle kunder velkommen til et hyggelig apotek i lyse og trivelige lokaler. Vi har direkte reseptur med rask ekspedering av resepter. Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god . Vitusapotek - jordbærpikene, narvesen, vitusapotek, apotek, ark bokhandel, bag, bik bok, butikk, carlings, cubus, dameklær, din sko - Finn firmaer, adresser, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg