mandag 15. mai 2017

Sopp på forhud

Han klødde i skrittet i mange måneder før jeg gikk til lege og fant ut at han hadde sopp under forhuden. Når man har en soppinfeksjon under forhuden kalles det balanitt. Det kan også skyldes for trang forhu slik at man ikke får vasket seg godt .

SVAR: Hei, og takk for spørsmål Det er sjelden at gutter får sopp på penis,. Før hadde jeg veldig trang forhu men nå er jeg heldigvis kvitt problemet, men det . Balanitt er en betennelse (inflammasjon) i penishodet og i forhuden. Jeg har fått et lite sopputbrudd på penis, tror det kom etter heftig sex med dama i helgen, da hun var veldig våt, ga meg oralsex etc og vi holdt .

Etter hvert kom det små sprekker i forhuden. Han gikk da til legen, og ble fortalt at dette var sopp. Han kjøpte da en soppsalve anbefalt av legen . Penis med unormal sykdom (obs bilder av penis)innlegg4.


Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer seg. Soppinfeksjon hos menn viser seg som kløe og rødt utslett på penisens forhud. Balanitt er en betennelse i huden på penishode og forhuden som skyldes enten bakterier eller sopp, men det regnes ikke som en seksuellt . Svärt mange yngre gutter kan ha noe stram forhud kalt fimose og det er.


Forhuden er adherent mot glans hos alle gutter i tidlig barnealder.

Det begynte med at forhuden var veldig hoven på tuppen og huden var. Siden det gjerne er en kombinasjon av \eksem\ , sopp og bakterier . Andre ikke-smittsomme årsaker er sopp, andre bakterier, hudlidelser. Sopp er vanlig i skjeden hos mange kvinner, men får den gode vekstvilkår kan den . Så leste jeg på et annet forum at den kunne gi sopp.


Har v#230;rt noe plaget med sopp til tider jeg og. En kan få sopp av å ødelegge den naturlige bakteriefloraen med for iherdig vasking. Velg et imidazolpreparat, for eksempel Klotrimazol eller Canesten krem. Påsmøres ganger daglig i uker eller mer. Hos menn rammer sykdommen vanligvis forhuden, penishodet og mer sjeldent penisskaftet.


Et vanlig første symptom er at forhuden blir trang. Det kan bli nødvendig å bruke reseptpliktige salver (lokalbedøvelse, kortisonkrem, salver mot bakterier og sopp mm.). Det finnes også andre årsaker til utslett på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg