onsdag 31. mai 2017

Solarium kviser

Huden er nesten helt glatt, er ikke noen kviser som stikker ut eller noe. Solarium og uren hud - Helse - VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeJeg sliter med uren hud og kviser og går nå på rensekrem og fuktighetskrem.

Mange unge lever i troen om at solbrun hud kan forebygge kviser. Sannheten er at sol og solarium faktisk kan bidra til å gjøre problemet enda . Jeg føler på mange måter at noen av kvisene ikke er normale pga størrelsen. At du merker at sol og solarium hjelper litt, er ganske vanlig.

Noen mener de får mindre kviser når de soler seg, dette er antakeligvis fordi kvisene tørker ut. Solen har imidlertid bare en kortvarig uttørkende . Enkelte pasienter forsøker å klemme på kvisene i et forsøk på å åpne opp en. Myte om kviser: Solarium fjerner kviser. Mange har spurt det spørsmålet og svaret er vel egentlig så . Gjennom bloggene sine sprer de informasjon om skadevirkningene med solarium.


De har også valgt ut åtte bloggere som i fire uker skal holde . Har kviser på ryggen, og tar solarium mot det. Sol er jeg enig har en god effekt, men på meg virket ikke solarium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg