onsdag 10. mai 2017

Tung pust allergi

Pustevansker eller tung pust er en subjektiv følelse av å få for lite luft. Tung pust utgjør 2-prosent av alle kontaktårsaker på legekontoret. En allergi er en overreaksjon fra kroppens immunforsvar mot noe som egentlig er ufarlig.

Hvis du får tung pust, hoste eller pipelyder når du er allergisk, bør du . Er du for eksempel allergisk mot pollen eller pelsdyr, kan det også være aktuelt å bruke medisiner som demper allergireaksjoner . Med økende forekomst av allergi kan det være lurt å vite hvilke tegn du skal se etter. Les også: Hoste og tung pust - hva er det tegn på?

Blir sliten av den tungpustheten og blir jo enda mere nervøs om det kan være hjertet eller noe med lungene som gjør dette. Har vært plaget med tungpust nesten ett år. Få gode råd om hvordan du takler både astma og allergi på vårt temasenter. Resultatet blir trange luftveier og anfall med hoste, tung pust og piping i brystet. Det kan være alt fra hjerteproblemer til støvallergi (støvete sengetøy), osv.


Det kan visst også være en psykisk tilstand der man egentlig puster . Hvilke reaksjoner er de mest vanlige ved husstøvmiddallergi?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg