mandag 15. mai 2017

Hånd og fotsyke

Hånd-,fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon med utslett i munn, hender og fotsåler. Den forekommer først og fremst hos barn under år, er svært smittsom . Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen. Sykdommen smitter lett og er vanligst på våren og . Sykdommen med det merkelige navnet hånd-, fot og munnsykdom er en veldig vanlig - og helt ufarlig barnesykdom. Hån fot og munnsykdom er en ikke sjelden sykdom som forårsakes av et virus.


Sykdommen er ganske uskyldig og går som regel over av seg . Her har lillingen fått sår på tungen og han vil ikke spise noe særlig. Varighet munn-hånd og fotsykeinnlegg16. Infeksjonssykdommer hos barn › Hånd-, fot- og munnsykdomBufretLignende9. Hånd-, fot- og munnsykdom rammer vanligvis barn under ti år.


Viruset smitter uten at man merker det, og det klør og svir når utslettet kommer. Men hånd-, fot- og munnsyke er ikke så farlig som det ser ut. Infeksjon med coxsackievirus kan gi svært ulike sykdomsbilder.


Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som rammer barn. Den har ingenting med munn- og klovsyke å gjøre. Hånd-, fot- og munnsykdom (også hånd-, fot- og munnsyke) er en menneskelig infeksjonssykdom som kjennetegnes av lette allmensymptomer og utslett på . For 2-uker siden begynte eldsten min på å klage på vondt i tunga.


Det har forekommet tilfeller av virussykdommen munn-, hånd- og fotsyke i flere av barnehagene i Alta. Mild utslettsykdom som vanligvis forårsakes av Coxsackie A16-virus. Vanligst hos barn, og opptrer ofte som mindre utbrudd i barnehager sommer og . Da skjønte jeg raskt at jeg hadde klart å få munn— og klovsyke - eller munn, hånd og fotsyke, som det heter når mennesker får det.


Sønnen min fikk forrige helg hån fot og munnsyken. J har vært ganske irritabel i noen dager, og har nektet å . Nummer har siden mandag hatt vondt for å spise. På kvelden våknet han av et hyyyyl og han klagde over ørene. Hånd-, fot- og munnsyke (coxackievirus) er en virussykdom med små, røde flekker som får blemmer i midten. Sykdommen smitter fort, derfor bør barnet holdes . Vi har flere tilfeller av hån munn og fotsyke i barnehagen, og informerer.


Hån munn og fotsykdom forårsakes av et virus og er en ufarlig sykdom som oftest går over av seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg