fredag 26. mai 2017

Nyfødt smokk

Ja, men vi ventet til ammingen var godt i gang. Nei, jeg ønsker ikke at babyen min skal . Denne finstilte mekanismen kan bli forstyrret ved at barnet suger på smokker eller flasker, spesielt de første ukene etter fødsel.

Bruken av smokk kan føre til at barnet blir sugeforvirret, dersom den blir introdusert tidlig, før ammingen er vel etablert. Kvinner som vil amme bør vente med smokk til ammingen er etablert. Det vil si at babyen ikke bør få smokk før den suger godt og øker jevnt i . Er det så galt å dyppe smokken i maltekstrakt når ungen er urolig. Et nyfødt barn som får suge på en lang, fast smokk, enten det er en narresmokk eller en smokk på en flaske, kan få problemer med å ta brystet . Igjen en veldig morsom greie for mitt inntrykk av egne erfaringer og etter hva jeg har hørt av andre, så anbefaler nyfødt-intensiv smokk, mens . Smokkbruk blir fra tid til annen gjenstand for heftig diskusjon blant foreldre.


Skal man la babyen bruke smokk, eller bør smokker aldri slippe . Du kan nok med fordel kutte ut sukkeret dersom du synes det er vanskelig å begrense inntaket, men du skal ikke sulte deg.

GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 5NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER. Avent narresmokk nyfødt gutt - Smokk i silikon, stk. Regelmessig bruk av smokk når barnet legges til å sove kan virke forebyggende. Det anbefales at amming er vel etablert før smokk . Nylander sin) og annen litteratur så anbefaler de å ikke gi smokk til nyfødt baby fordi det kan forstyrre . Velg smokk for nyfødte Blant de aller medgift, som ble samlet av unge foreldre før barnet er født, inntar en viktig plass tom. Nyfødte trenger ikke smokk, de har mer enn nok med brystet.


De dier ofte fordi magen er liten og de blir fort sultne. Family smokken er ortopedisk riktig formet og designet for å passe perfekt i barnets gane. Den perfekte smokk til prematur og nyfødt baby!


Når barnet klarer å putte en smokk i munnen selv, gjør du det lettere for deg selv ved å ha et lite lager i barnets seng. Da blir det enkelt for minsten å finne frem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg