onsdag 31. mai 2017

Røde merker i huden

Det er alltid en drøm, spesielt for kvinnelige medlemmer til å ha perfekt hud. Hva skjer hvis du plutselig begynne å se røde flekker på huden? Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt.

Det ses som røde flate områder i huden som er blodfarget. Man ser ofte små røde prikker i utslettet (Cayenne pepper) og det er ofte økt mengde pigment. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som. Det kan vedvare et lite lyst merke i huden der kirsebærflekkene har vært, .

Det er de røde prikkene mange av oss har i huden. De kalles på fagspråket Campbell de Morgan spots, og på folkemunne kirsebærflekker. Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små kløende. Er det noen som kan hjelpe meg med å finne ut en side hvor man kan se hvordan de røde symptom flekkene på huden ser ut når man får leukemi ? Mangel på de røde blodcellene, hvis oppgave er å frakte oksygen rundt i. Det arter seg som røde flekker på huden (som hvis du har klødd deg lenge på samme sted på halsen; da blir huden rød og varm lokalt), og det . EkseHuden blir rød og væskende eller tørr og skjellete.


Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og. Milier er hvite eller gule flate nupper i huden som ofte oppstår på panne, kinn, .

Små prikker som klør, rare utvekster eller rø flassende hud – hva kan det være? Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Hvis huden blir rød og flasser, kan det skyldes at babyen reagerer på matvarer som mammaen har spist, eller på parfymen i. Brune fødselsmerker forsvinner som oftest ikke med tiden. Bare noen er så vidt borti meg, får jeg et rødt merke. Og visst jeg sitter, og får såkalte bilringer på magen, kommer det røde . Det ses som et rødt merke i nakken, mellom øynene eller i hodebunnen.


Det ses først som en rød flekk i huden mellom 2-ukers alderen. Pityriasis rosea er en ufarlig vanlig hudtilstand hos unge voksne mellom 10-år som gir et midlertidig utbredt utslett med røde flekker i huden. Jeg lurte på om det er noen andre som har opplevd å få små røde prikker i huden? Disse prikkene blir der permanent og noen vokser og kan . Jeg har fått noen røde flekker i huden ved magen, ca cm i diameter.


Rødfargen er tydelig og ser nesten ut som små fødselsmerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg