mandag 8. mai 2017

Fjerde barnesykdom utslett

Den fjerde barnesykdom rammer så godt som alle barn, og er ufarlig. Det er en mild og ufarlig virussykdom (herpesvirus) som gir feber og utslett i . Den fjerde barnesykdommen kalles tredjedagsutslett og rammer så og si alle barn.

Sykdommen er mild og ufarlig, og skyldes virus. RØDLIG UTSLETT: Utslettet kommer stort sett den tredje dagen, og består av små. Tidligere ble den ofte kalt for den fjerde barnesykdom.


Fjerde barnesykdom er en vanlig virusinfeksjon i barnealder med feber og utslett.

Se video av utslett,og lær tiltakene du selv kan gjøre for barnet. Tredagersfeber kalles også fjerde barnesykdom, Erythema subitum eller Roseola infantum. Barnet er vanligvis helt friskt når utslettet er borte, dvs.


Tredagersfeberen (også kalt fjerde eller sjette barnesykdom) forekommer helst blandt. Den er nok en av de mindre kjente av barnesykdommene med utslett. Mange av barnesykdommene gir kløende utslett, som kan lindres. Exanthema subitum (den fjerde barnesykdom, den sjette barnesykdom, tredagers feber) . Sykdommen starter gjerne med feber i flere dager og etterfølges så av et utslett.


Den fjerde barnesykdom er en vanlig og ufarlig barnesykdom som gir feber og utslett.

Den fjerde barnesykdom har mange navn, blant annet tredagers feber, . Kløende utslett som etter 1-dager utvikler seg til 2-mm store blemmer med klart innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg