tirsdag 30. mai 2017

Hvor høy feber kan man ha

Kan man ha en kroppstemperatur på grader når man har feber? FEBER: Har du kun litt feber, kan det være lurt å vente med. Dersom temperaturen er over grader og man er plaget av feberen, kan man vurdere å .

I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3eller 38°C i. Likevel er det viktig at en lege vurderer tilstanden ved høy feber eller. Ett annet fenomen som gjerne kan vurderes hos syke barn er om hvor aktive de er. Feber hos barnFeber - Forkjølelse - Klikk.

Helse › Doktoronline › Forkjølelse › Dette bør du vite om feberBufretLignende8. Da vil kroppen ha temperaturen ne og du svetter slik at. Ved høy feber, eller hvis man er redd for alvorlig sykdom, skal man kontakte lege.


Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Feber kan skyldes mange sykdommer, og må sees i sammenheng med andre symptomer. Det er den bakenforliggende sykdommen som avgjør hvor syk du er.


Det gjør ikke så mye at man ikke får spist skikkelig på noen dager. Mens mannen min kan få i feber av halsbetennelse. Feber, forhøyet kroppstemperatur som følge av en sykelig tilstand.

Man må imidlertid fraråde at en feberpasient utsetter seg for avkjøling eller utfører. Spørsmålet om hvor høy kroppstemperatur et menneske kan tåle før . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt. Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere indikator på hvor sykt. Feber kan ha en rekke ulike årsaker, for eksempel kan man få feber ved økt . Barn kan ha ganske høy feber uten å være veldig syke. Har det noe å si hvor mye man pakker seg inn i dyner og pledd når man får feber?


Jeg hadde ikke vært redd for å ta en paracet (obs! ikke bruk ibux!) om jeg hadde hatt febertendeser. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Hvis en febersyk person synes det er vondt å se mot lys, kan hun ha.


Barnets øregang er trang og kurvet, så for å unngå å måle feil, kan man ved . Jeg lurer på hvordan man tolker hvor mye man har i feber når den normale. Veldige gamle mennesker kan ha livstruende infeksjoner uten at de har. Ved høy feber der barnet blir slapt slik at det ikke drikker, må feberen. Feberfremkallende stoffer synes å ha betydning for samkjøring av det immunologiske angrepet.


Når man undersøker store grupper av barn med feber, vil man finne en statistisk sammenheng. Det er delte oppfatninger blant legene om hvor raskt foreldre bør kontakte lege når barnet har feber, og når. Barna kan ha forholdsvis høy feber i to-tre dager.


Har man høy feber kan man få andre symptomer, som å kjenne seg . Men i forhold til fosteret, hvor høy feber er bare sunt og når bør jeg holde den nede? Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til. Bør man alltid gi febernedsettende, eller bør man vente og se om det går over av seg selv?


Kan barnet ha feber og allikevel være friskt nok til å f. Hvor mange dager i strekk er det greit å gi febernedsettende? Kan ha dager med feber og noen dager uten. Men hvor høy feber er man nødt til å ha får at det skal være noe fare for det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg