onsdag 24. mai 2017

Hvordan får man sopp i underlivet

Soppinfeksjoner oppstår gjerne hvis den normale bakteriefloraen i underlivet forstyrres eller hvis . Hvordan skal det kvinnelige kjønnsorganet egentlig lukte? Etter antibiotikakurer kan man få ubalanse i underlivet, og det kan være gunstig å .

Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter sex med en kvinne som har . Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon i underlivet - Lommelegen. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig.

Da får sopporganismen gode vekstbetingelser. En soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig, men du gjør lurt i å gå til lege for å. Menn kan også få forbigående, kortvarige plager plager med . Feil PH er ofte det som gjør at man får sopp i underlivet. Jeg har også vært hos legen, har bare forklart hvordan smertene er, fordi jeg ikke torde å vise meg . Soppinfeksjon i underlivet er plagsomt - men veldig vanlig.


Skjeden er selvrensende, og bør derfor få være i fred. Dette kan du kjøpe reseptfritt på apoteket uten at noen får vite om det. Hvordan ser man om man har fått sopp i underlivet? De fleste kvinner opplever å få underlivssopp en eller flere ganger i livet.


Ved andre plager i underlivet, eller hvis du er usikker på om plagene skyldes soppinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg