mandag 8. mai 2017

Slimhoste

Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for hva du kan gjøre selv dersom hosten blir plagsom. Storfjell-Olven, som er farmasøyt i Vitusapotek, forteller til KK. Slimhoste er en såkalt produktiv hoste, og har som funksjon å få slimet opp fra luftveiene.

Det er viktig å få hostet opp dette slimet når du er forkjølet, hvis ikke . Her kan du lese mer om vanlige symptomer på slimhoste og hvordan du kan behandle hosten. Slimhoste er produktiv hoste, det vil si at hosten har en viktig nyttefunksjon. Slimet skal ut, og det er derfor viktig å ikke dempe hosten.

Hoste, både om dagen og om natten; Slimhoste (begynner ofte som tørrhoste); Sårhet i hals og bryst; Farget og seigt slim som kommer opp ved hoste; Tung pust . Tonstad Scheen anbefaler hostesaft mot slimhoste for denne typen hoste. Den skal gjøre slimet mer tyntflytende, og dermed lettere å hoste opp . Har vært hos legen, de sa det ikke var noe spesielt men fikk en resept på Cosylan. Var helt tett i brystet på morgenene så det var vondt å puste, men etter en ss med denne så løsnet det . Weifa er en av Norges ledende leverandører av reseptfrie legemidler. Produktporteføljen inneholder kjente merkevarer som Paracet, Ibux, Bronkyl, Pyrisept og . Nedenfor finner du en betydning av ordet Slimhoste.


Du kan også legge til en definisjon av Slimhoste selv. Lille jenta vår på mnd har hostet en del i uke nå, masse masse slim og stygg hoste. Dro til legen i dag, og fikk beskjed om at hun ikke hadde . I kveld fikk hun endelig kastet opp en hel god del med slim. Jeg ble jo litt skremt, men sånn er det jo. Har lest flere steder at Bisolvon hjelper mot slimhoste.


Bisolvon virker ved å løse opp og fortynne slimet slik at det blir lettere å hoste opp. Jeg har nå i et års tid hostet slim så å si daglig. Det ser ut som om det forverrer seg i takt med kulda. Read what people are saying and join the conversation.


Hvis luftveiene blir irritert av støv eller røyk eller blokkert med slim, er kroppens refleks handling å hoste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg