torsdag 11. mai 2017

Mam smokk

Oppdag MAM-smokkeserien og finn den perfekte smokken for babyen din. Utviklet med barnetannleger og ortodontister for babyer i alle aldre. Oppdag MAM-smokkeserien som inkluderer monstermotiver, lys i mørket, tannvennlig og MAM Air-smokker.

MAM Individual-smokker kan gjøres personlig med babyens navn eller et ordtak. Oppdag MAM-smokkserien for babyer mellom og måneder. Smokker inkluderer: MAM Original, MAM Perfect, MAM Night og MAM Mini Air.


I tillegg til smokkene har MAM-designere utviklet moteriktig tilbehør.

Takket være MAM Clip er smokken alltid ren . MAM-designere har i samarbeid med tannleger utviklet denne ekstra lille og lette smokken spesielt for nyfødte. Den er ideell for babyer som er inntil to måneder . Finn ut mer om MAMs serier av smokker, tåteflasker, biteringer, steriliseringsapparater, gavesett, munnpleie og ammeprodukter for babyer i alle aldre. Kjøp de lekre kvalitets smokkene fra MAM med motiv - vi har også tilbehør til smokkene, blant annet smokkebokser, tåteflasker og klips. MAM Start silk teat narresmokk 0-måneder 1stk. Kjempestort utvalg av smokker og smokkholdere til de aller minste.


Her vil du finne et stort og variert utvalg av smokker hvor du kan skrive navnet på. Se beste pris på Mam Perfect Silikon Smokk 0-6m.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Se beste pris på Mam Air Silikon Smokk 0-6m. Se beste pris på Mam Original Silikon Smokk 0-6m.


Nå kan du få en MAM Orginal smokk gratis i postkassen. Alt du trenger å gjøre er å like MAM på Facebook og fylle ut bestillingsskjemaet. Bambino Mam AB er et svensk datterselskap og heleid av Østerrikske. Nå kan du gjöre din MAM- smokk enda mer personlig!


Sammenlign produkter i vårt store utvalg av smokker og tåteflasker for de minste barna. MAM, Tåteflaske, Anti Colic, 2ml, 2-pack, Blå. Kjente at jeg var så møkklei alle de kjedelige smokkene til Mats-Oliver, de har jo liksom INGEN kule i butikkene her.


Om natten hender det ofte at babyen mister smokken sin, og i mørket kan den da være vanskelig å finne den igjen. Dette har MAM gjort noe me og lanserer nå .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg