mandag 29. mai 2017

Ising i tann

Derfor er det viktig at du forteller tannlegen din om dette. Følsomme tannhalser: Mange er i perioder plaget med ising i tennene. Den vanligste årsaken til slike plager er følsomme tannhalser. Ising i tennene er korte, skarpe, jagende smerter som kommer plutselig.


Hull i tennene, sprekker og brudd i en tann, utette fyllinger og . Ising i tennene er ufarlig, men kan være veldig ubehagelig. Som regel skyldes ikke ising i tennene skader på tennene, men oppstår i forbindelse med inntak av . Isingen forekommer helst når man drikker noe som er kaldt, varmt eller syrlig. ISING I TENNENE: Ising er ikke farlig, men fryktelig ubehagelig.


Ising kan også skyldes at du har hull i en tann. Ising i tennene kan de fleste oppleve når de spiser is og spesielt hvis de samtidig har varm kaffe til isen. Dårlig ånde, smerter, ising i tennene, hevelse og ømhet. De finnes enkle løsninger på de fleste tannproblemer.


Ising og overfølsomme tenner er som oftest ufarlig, men ganske irriterende. Om det er vondt i en tann når du spiser noe kaldt eller . Roten sitter fast med små tråder i kjeve benet. Tannkjøttet klemmer rundt nedre del av kronen, dekker kjevebenet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg