mandag 29. mai 2017

Vondt å hoste

Ved bronkitt er slimhinnen i luftveiene betente. Denne informasjonen omhandler akutt bronkitt, dvs. Pass opp så ikke influensaen eller forkjølelsen utvikler seg til lungebetennelse.

Vel, dette er en vanlig klage blant folk med luftveisproblemer vanlige. En av de viktigste deler av kroppen, lungene, ligger i . Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst. Hos barn kan hosten føre til slimbrekninger.

Visste du at det er ulike former for hoste og at disse ofte blir behandlet på forskjellige måter? Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen . BufretLignendeHoste og feber er typisk, og det kan også være smerter i brystet. Litt mer om lungebetennelse, hoste og brystsmerter.


Når jeg hoster får jeg en smerte i høyre side mellom ribbeinene og hoste. Har vært forkjølet noen uker med hoste, nysing, sekresjon, feber. Er frisk igjen, men har vondt på venstre side av brystet (lungen?), spesielt når . Det samme gjelder dersom man sliter med pusten, hoster seg helt sliten. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det .

Jeg hoster noe voldsomt, det klør så forferdelig i halsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg