tirsdag 16. mai 2017

K2 vitamin apotek

Bidrar til å opprettholde normal benbygning. K2-vitamin bidrar også til normal blodlevring. Tablettene er beregnet for voksne, med dosering tablett daglig. Vitamin K er nødvendig for at blodet skal koagulere (levre seg).


Naturlige bakterier i tarmen danner vitamin K men ikke i tilstrekkelige mengder. I september feirer vi en ny stor lansering fra Nycoplus! Produktet heter Nycoplus K2-vitamin og er det første rene K2-vitamin i apotek.

Kjøp Nycoplus K2-vitamin Tab mikrog hos Vitusapotek. Nyttig informasjon om K-vitamin finner du her. Nyfødte får en sprøyte med vitamin K rett etter fødselen for å minske risikoen for blødninger.


Vitamin K er en fellesbetegnelse på to naturlige fettløselige forbindelser: vitamin K(fyllokinon) og vitamin K(menakinon). Det finnes ikke noe annet rent K2-produkt i apotek. Sammenlign priser på Nycomed Nycoplus K2-vitamin Tabletter. Sammenlign priser på alle Nycomed Vitaminer og Mineraler (46).


Bilde av NYCOPLUS K2-VITAMIN 75MCG TABLETTER. I Norge markedsføres et tilskudd med vitamin K som ifølge reklamen hevde.

Dette er fordi Kvitamin er i vitamin K-familien som igjen går på. Dagens Medisin Pharma gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. Vitamin K bør brukes med forsiktighet av personer som bruker warfarin (Marevan) Kosttilskudd erstatter. Vitamin Kproduseres av bakterier i tarmen, men finnes også i lever, enkelte oster og gjærede produkter som natto (gjærede soyabønner).


Ibland kan man behöva ett tillskott i form av vitaminer och mineraler. Det kan gälla om du tränar mycket, om du är vegan eller vegetarian eller är gravid. Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket. K-vitamin findes i naturen i former: som stoffet fyllokinon (også kaldet K1-vitamin) i grønne planter og som stoffet menakinon (kaldet K2-vitamin), hvor en stor . Nycoplus K2-vitamin er viktig for benbyggingen. Kbidrar til å opprettholde normal benbygning og til normal blodlevring.


Det är i varje fall vad ett bolag som säljer ”Kvitamin” påstår när de via nätannonser vill. Arrangör: Dagens Apotek och Apoteksmarknaden. Benskörhet (osteoporos) är en sjukdom, som leder till att skelettet förlorar en del av sitt kalciuminnehåll.


Denne varen kan også kjøpes i vår butikk. Ingredienser: tablett inneholder Vitamin K µg. Unngå mangel på Vitamin K - kjøp det billig på Mecindo.


K2-Vitamin kosttilskudd for sterke ben og sirkulasjon. K-vitamin er viktig for vedlikehold av skjelettet for personer som ønsker å ta vare på benhelsen sin. Beregnet innhold av vitamin K ut fran norske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg