tirsdag 4. september 2018

Hoster gult slim

Visste du at høyt blodtrykk (hypertensjon) er en risikofaktor for utvikling av hjerteinfarkt, hjerneslag og nyresykdom? Les mer om symptomer og årsaker, samt hva . Høyt blodtrykk kan inndeles i to hovedtyper basert på årsak: primær hypertensjon og sekundær hypertensjon.

Selv om høyt blodtrykk sjelden i seg selv gir symptomer, kan det ha mange. Blant årsakene til sekundær hypertensjon kan nevnes: Kroniske nyresykdommer, . Vi vil forklare årsakene og symptomene i denne artikkelen, slik at du kan kjenne igjen om du har høyt eller lavt blodtrykk, og hvordan det kan behandles. Høyt blodtrykk er en risikofaktor for alvorlige sykdommer som hjerteinfarkt,. Enkelte ganger finner man ikke årsaken til høyt blodtrykk. Selv om høyt blodtrykk i seg selv vanligvis ikke gir plager, krever tilstanden . Gå til Det finnes sjeldne årsaker til høyt blodtrykk.


Selv om prosent av de som får høyt blodtrykk skyldes arv, kost, mosjon, kolesterol, diabetes eller . VG Nett) Et kjent herpesvirus, Cytomegalovirus (CMV), kan være hovedårsaken til høyt blodtrykk, mener forskere. Den viktigste årsak til hjertekarsykdom i Norge. Forekomsten øker sterkt med økende alder.


Jeg har nå vært plaget av hoste (både tørr og oppspytt av tykt gult slim) i måneder. Jeg er sår i halsen, og hoster som sagt slimklumper med gult og grønnlig slim, jeg ligger på ca i feber, jeg har vondt i kroppen og er svimmel.

Dersom jeg hoster opp slim, er det bronkitt eller lungebetennelse. Bronkitt går som regel over av seg selv, men besøk lege ved mye farget slim og tung pust. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det.


Hosten er da gjerne tørr i begynnelsen, mens den blir gulaktig, . Dersom du hoster opp blodtilblandet slim, bør du straks søke lege, og det samme om du har hostet opp gulgrønt slim i flere uker. Slim er tykk, klissete slim som skilles ut av slimhinnen i luftveiene. I slike tilfeller kan blodet bli funnet i gult eller grønt slim. Sputuslim som er hostet opp fra de dype luftveiene. Gul snørr kan bety at du har et virus eller en infeksjon av sinus.


Hoste med slim skyldes fremmedlegemer i lungerne, som ikke burde være der. Visste du at det er ulike former for hoste og at disse ofte blir behandlet på forskjellige måter? Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen . Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at. Hvis du hoster tykt grønt eller gult slim op og du har feber.


Hvis du har feber og det gør ondt i lungerne, når du trækker vejret dybt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg