mandag 24. desember 2018

Flass hodebunn

Et lett hvitt dryss på skuldrene skyldes vanligvis tørr hodebunn. Det er først når flakene er større enn et knappenålshode det kalles flass. Nei, flass og tørr hodebunn er absolutt ikke det samme.

Flass er faktisk en type sopp som lever i hodebunnen, og den krever en helt annen . FLASS I HODEBUNNEN: Forferdelig irriterende og ikke minst til sjenanse. Men visste du at flass og tørr hodebunn ikke er én og samme sak? At kulda og snøen er tilbake, kan være årsaken til en knusk tørr hodebunn og flass som drysser.

MinMote har bedt ekspertene forklare hvorfor. Flass er verken smittsomt eller farlig, men kan oppleves som sjenerende for mange. En hodebunn som flasser er ofte i ubalanse og kan ha behov for ekstra pleie . Flass er et vanlig problem blant mange nordmenn, men flass kan også ofte bli forvekslet med en tørr hodebunn.


Veldig mange som tror de sliter med flass, har . Flass er hudskjell som har løsnet fra hodebunnen. Litt flass er helt normalt fordi det ytterste laget i huden stadig skalles av. Det er først når flakene er større enn et knappenålshode at det kalles flass. Flass i tørr hodebunn faller ned på skuldrene, mens flass i fet .

Uff, masse flass og små sår i hodebunnen. Flass er svært sjenerende for den som har det. En årsak til flass kan være tørr hodebunn. Se om dette kjerringrådet er det du leter etter.


Det er først ved overproduksjon av hudceller vi kan se flass. For mange er flass plagsomt ved kløe, men også sjenerende. Når huden i hodebunnen skaller av, og faller ned på skuldrene som små hvite . Dersom problemet er tørr hodebunn, og ikke egentlig flass, vil det være effektivt å bruke hårbalsam, da dette gjør hodebunnen mindre tørr. Ved moderat til kraftig flass anbefales en innledende ukers kur med. Et kjerringråd mot flass er følgende: Når du har tørr hodebunn og flass . Hvordan du kan se forskjell på flass og tørr hodebunn.


Flass kan sees og kjennes som små kaker av hud i hodebunnen. Det klør, og mange klorer bort flasset så de får sår. Har du tørr hodebunn eller flass er det lurt å unngå hårprodukter med. En fuktighetsgivende og nærende flass shampoo som effektivt fjerner og hindrer utvikling av flass.


Styrker og tilfører fuktighet til hår og hodebunn. Sjekk vårt utvalg shampo som er spesielt uviklet for behandling og lindring mot flass og kløe i hodebunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg