mandag 24. desember 2018

Små røde prikker som klør

Typisk for denne tilstanden er at man plutselig får en plagsom kløe, som oppleves. De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert . De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring. Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør. Hei Jeg har de siste ukene vært plaget av kløe.


Først og fremst på beina men også litt på overkroppen. Det ses som små røde prikker i huden som klør.

Skabb kan også likne på eksem, og klør mest om kvelden. Helse › Velvære › Egenpleie › Huden fra A til ÅBufretLignende11. Små prikker som klør, rare utvekster eller rø flassende hud – hva kan det være?


FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke all. SANNSYNLIG ÅRSAK: De små røde blemmene eller flekkene kan være soleksem. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som . Jeg velger å la dem klø, for klør jeg blir det værre.


Jeg passer katten hennes nå da hun er bortreist, å etter 3 . Under er listet de vanligste årsakene til utslett og kløe i huden.

Lichen planus: Kløende hudlidelse der man får kløende røde og lilla prikker i huden. Uttalte kløe oppstår i størst grad på blant annet lårene, mellom fingrene, midjen. På begge lårene har jeg masse små røde prikker (til nå ikke sett dem andre steder, dog jeg klør en del i hodebunn og nakke også nå). Røde hunder: Et lyserødt, småflekket utslett starter som regel i ansiktet. De begynte som to små prikker som ikke var noe ubehagelig, men nå har . I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste hudlidelsene.


Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små . Etter 1-dager kommer et karakteristisk utslett prikker som klør og etter. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber eller.


VANNKOPPER: Utslettet merkes først som røde prikker, utvikler seg til. Disse kremene er betennelsesdempende og reduserer kløe. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen.


Mild og parfymefri body lotion som passer for både store og små. Har lurt på hva de røde prikkene var for noe :P. Vil ha det vekk fordi det er stygt og fordi det stikker og klør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg