mandag 3. desember 2018

Kvalmen

Begge deler skyldes som oftest en infeksjon i magen. Men en rekke andre sykdommer og tilstander kan gi . Her finner du et kjerringråd som kan hjelpe mot det problemet.

Les om hvordan noe så enkelt som en sukkerbit kan . Kvalme (nausea) er et symptom som kan ha mange forskjellige årsaker. Du vil fremdeles støte på overtro som påstår at man blir kvalm fordi man egentlig ikke ønsker barnet sitt, eller at det er tegn på at noe er galt med . Det er ikke uvanlig å være kvalm, og kvalme er noe alle opplever fra tid til annen.

Kvalme er ubehagelig, men normalt ikke farlig. Kvalme er en ubehagsfornemmelse som kjennes i øvre del av magen og av og til opp i svelget. Den blir ofte ledsaget av en følelse av at du vil kaste opp.


Arnold Berstad intervjuet av Eli Gunnvor Grønsdal. Kvalmen av Jean-Paul Sartre - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!


Det er med stigende kvalme man betrakter den amerikanske valgkampen. På den ene siden en enslig overgitt mann som angripes av en . Det er fremdeles ikke uvanlig å støte på ordet ”morgenkvalme”, men kvalmen kan slå til når som helst på døgnet, oftest når det er en stund siden du har spist, .

Dersom du helt uten videre føler deg kvalm og uvel, kan det være noe du har spist. Ifølge Lommelegen skyldes matforgiftning at enkelte . Rundt halvparten av alle gravide plages av kvalme, særlig om morgenen. Vanligvis dukker kvalmen opp etter en måneds tid.


Mange gravide sliter med kvalme, både om morgen, ettermiddag og kveld. Spiser du riktig mat som kroppen trenger, kan kvalmen forsvinne helt. Det typiske mønsteret er at kvalmen er særlig plagsom om morgenen, men dette varierer og noen plages på andre tider av døgnet. Kvalme i svangerskapet er ganske vanlig, men er sjeldent farlig for deg eller barnet.


Her finner du mange gode råd om hva som kan lindre svangerskapskvalmen. Kvalme er en ubehagelig følelse: Er det noe vi kan gjøre for lindre ubehaget? Plagene begynner ofte til uker etter uteblitt menstruasjon.


Kvalmen kan opptre hele døgnet, men er ofte verst om morgenen og på tom mage . Skal nevnes at jeg sluttet på p-plaster for drøye mnd siden, har hatt mensturasjon- da avtok kvalmen, . Kvalme og oppkast i den første halvdelen av graviditeten er svært vanlig. Kvalmenkan imidlertid inntreffei ulik grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg