tirsdag 27. januar 2015

Arr fjerning

Plastikkirurger forsøker å plassere arrene på steder hvor de vil være minst mulig synlig. Et arr dannes når man får et sår eller kutt som går i huden. Arrene går dessverre ikke bort av seg selv. Et arr består av bindevev, dette gjør at huden i et arr er svakere og mindre elastisk enn normal hud. Et arr vil i starten være rødt, litt hardt og det hever seg ofte . Behandling med Encore-laseren fra Lumenis brukes til å fjerne arr.


Fordelen ved behandlingen er at inngrepet medfører lettere og fortere helingsforløp. Oslo Hudlegesenter tilbyr et spekter av behandlinger for arr etter akne. Kenacort er førstevalg til behandling utstående arr er injeksjon med kenacort.


COfraksjonert laser: Gullstandarden for akne arr behandling. Heldigvis finnes det mange måter å enten redusere dem på, eller bli kvitt dem en gang for alle. KVISER: Det er ikke mulig å fjerne arr, men ifølge ekspertene er det mye som kan gjøres for å redusere synligheten deres.


Arr skyldes i hovedsak skader på huden, dette kan komme av kviser, kirurgi, skader osv. For å fjerne arr er de mest effektive metodene laserbehandling og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg