mandag 26. januar 2015

Luftplager i magen

Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Når luftsmerter oppstår i øvre, venstre del . Det er normalt å ha luft i magen, og det er vanligvis ikke alvorlig. Det kan være sjenerende og smertefullt med luftplager.


Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det eller få bukt med det når skaden alt er skjedd? Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil . De fleste kvinner drømmer om en flat mage mot sommeren, men det er ikke nødvendigvis for lite trening som er årsaken til at magen buler.

Luftplager, ubehag og uregelmessig avføring er vanlige symptomer. Magen rumler i tide og utide, og ofte er du så oppblåst at de trange . I tillegg produserer tarmbakteriene gass når enkelte matvarer fordøyes i tykktarmen. Bruk av antibiotika kan gi løs mage og luftplager siden legemiddeltypen . Jeg har forstått det slik at det kan väre lyder fra både magen og tarmene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg