tirsdag 27. januar 2015

Når tar man graviditetstest

Da er det kanskje greit å ta en graviditetstest. For selv om man kan føle symptomer på kroppen er det først når . Mange føler seg usikker på når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om.

Når på dagen bør man ta en graviditetstest? Det er mange forskjellige retningslinjer å forholde seg til når det gjeller bruken av graviditetstester. Hvor tidlig bør man ta en graviditetstest etter at eggløsningen . På noen tester står det at man kan ta testen og få et resultat å stole på etter ca.

Eller når skjønner kroppen at den er gravid og begynner å produsere alle de herlige gravidhormonene? Når du har sex, blir sædceller sluppet opp i livmoren og egglederen. På noen graviditetstester står det at man kan ta testen og få et resultat å . Ser på paknigsvedlegget at man helst skal ta den før mensen kommer, men det er jo da altså for seint for meg. Når kan man starte testingen, og hvor mye penger er det nødvendig å bruke på å finne. Før det tar vi gjerne en blodprøve som heter s-hCG.


Hvor lenge må jeg vente før jeg kan ta en test? Graviditetstest og uregelmessig mens - Graviditet. BufretLignendeGraviditetstest - hjemmetest.

Det finnes ulike typer graviditetstester .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg