torsdag 25. juli 2019

Europeisk helsetrygdkort

Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som landets statsborgere. HUSK DETTE PÅ EUROPA-FERIEN: Kun med Europeisk helsetrygdkort er du garantert helsehjelp i EØS-land. Alle privatpersoner bestiller Europeisk helsetrygdkort . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Europeisk helsetrygdkort hjelper hvert år tusenvis av norske turister på ferie i . Er du medlem av folketrygden, og oppholder deg midlertidig i et annet EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Europeisk helsetrygdkort er et plastkort på størrelse med et vanlig bankkort.

Europeisk helsetrygdkort kan du bestille på en av følgende måter:. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med oppholdslandets egne statsborgere. Blir du syk eller skadet på Europa-ferie i sommer, går alt så mye glattere hvis du vifter med Europeisk Helsetrygdkort.


Du har rett til å få Europeisk helsetrygdkort hvis du er medlem av folketrygden i Norge, og er statsborger enten her eller i et annet EØS-land. Oppheld du deg mellombels i eit anna EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig . Europeisk helsetrygdkort er et plastkort på . Europeisk helsetrygdkort hjelper og gir hvert år .

Europeisk Helsetrygdkort - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Hvis du skal reise til et land som er med i EU eller EØS, bør du ta med deg et gyldig Europeisk helsetrygdkort. Men når du drar på ferie i Europa, kan Europeisk helsetrygdkort være nok. Kortet er gratis og du bestiller det på internett eller på telefon.


Er du medlem av folketrygden i Norge, og oppholder deg midlertidig i et annet EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Er du medlem av folketrygden i Norge, og oppholder deg midlertidig i et annet EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk . Kortet blir på størrelse med et kredittkort, og innebærer en forenkling for brukere, . Sarvsvegen 1 47Bykle T: 00. Du er her: StartHelseHelsetenesterEuropeisk helsetrygdkort . Europeisk helsetrygdkort i årEuropeisk helsetrygdkort hjelper kvart år tusenvis av norske turistar på ferie i EØS-land. Framsida ›› Tenester ›› Tenester A-Å ›› Tenester A-ÅTrafikk, reiser og samferdselUtanlandsreiserEmneord.


Er du medlem av norsk folketrygd og oppholder deg midlertidig i et annet EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg et . Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) utsteder Europeisk helsetrygdkort. Du kan bestille kortet via internett, ved å sende en SMS-melding fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg