tirsdag 7. august 2018

Halsbetennelse uten feber

En halsbetennelse (latin: tonsillitt) uten feber kan skyldes virusinfeksjon og skal da ikke behandles annet enn med smertestillende tabletter og . Andre som har fått penicillin uten å ha feber? Er ikke hoven, ikke noe belegg, men utrolig vondt nede i halsen, hoster .

BufretLignendeAkutt halsbetennelse skyldes i de fleste tilfeller et luftveisvirus. Akutt halsbetennelse betegnes på fagspråket akutt tonsilitt. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.


Hvis man har tegn på en halsbetennelse og i tillegg har hatt feber og føler seg generelt syk kan man.

De går over av seg selv og nesten alltid uten problemer. Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget. Her er lista over symptomene ved halsbetennelse. Vond hals med svelgsmerter, ofte strålende til ørene; Feber og ofte nedsatt . Det tar i gjennomsnitt ca døgn lenger å bli frisk uten AB. Jeg hadde smittsom halsbetennelse med nesten i feber, fritak fra eksamen og . En kan ikke ha halsbetennelse uten å ha feber, sant.


Allmennmedisin › Sykdommer i øre-nese-hals › HalsbetennelseBufretLignende15. Akutt halsbetennelse kan skyldes både virus og bakterier.

Typiske plager ved halsbetennelse er plutselig halsvondt, svelgebesvær, feber og. De fleste halsbetennelser går over av seg selv uten bruk av antibiotika. Halsbetennelse kan være smertefullt, men plagene går som regel over av.


De fleste blir bra av kyssesyke innen fire til seks uker uten noen behandling. Reumatisk feber forårsaker smerter og hevelse i leddene, høy feber og magesmerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg