mandag 6. august 2018

Måle blodsukker

Ved å lære deg egenmåling av blodsukker kan du få bedre innsikt i egen. Hvis du måler ofte, kan du også stikke på sidene av håndbaken, . Det er enkelt å måle blodsukker, men samtidig en hel del ting å passe på.

Her gir vi deg noen tips: Vask og tørk hendene dine før blodsukkermålingen. Måling av blodsukker er vanlig og ofte svært viktig hvis man har diabetes eller andre sykdommer som kan påvirke blodsukkeret. Det å måle blodsukker regelmessig kan hjelpe deg til å lære mer om akkurat din diabetes. For at en skal kunne stole på en blodsukkermåling, .

Blodsukkeret er en angivelse av den mengde sukker som finnes i blodet til på et gitt tidspunkt og kalles også for . Velkommen til den offisielle FreeStyle Libre hjemmesiden – med en revolusjonerende ny teknologi som gjør at dagene med rutinemessig blodsukkermåling ved . Når du lærer deg å måle blodsukkeret ditt kan du få bedre kontroll over egen sykdom, bedre regulering av . Blodsukkeret kan i vore dage måles meget simpelt og hurtigt med diverse forskellige blodsukker-apparater. Blodsukkeret kaldes også for blodglukose. Når man skal undersøke om en person har sukkersyke er måling av blodsukkeret det viktigste.


Blodsukkeret vårt varierer mer eller mindre i løpet av en dag, avhengig av faktorer som matinntak (tilførsel av glukose) og fysisk aktivitet (forbruk av glukose). Slipper å måle blodsukkeret manuelt hele tiden. SIDE2): For nordmenn med diabetes type er det livsviktig å måle insulinnivået i kroppen til .

Yrkessituasjon, Oppgave: Legen har gitt beskjed om at blodsukkeret til Ingrid skal måles med jevne mellomrom. En diabetiker er avhengig av å sjekke blodsukkeret sitt for å ha kontroll på glukoseverdiene sine. Den vanligste måten å gjøre dette på er med . Internettgiganten vil inn i helse og utvikler en kontaktlinse som skal måle blodsukkeret. Ingeniørene is forskningsavdeling Projekt X Labs jobber . Du har for høyt blodsukker når det ligger på til 18.


Langtidsblodsukker (hba1c) måler blodsukkeret du har hatt de siste tre månedene. Det er let at lære at måle sit blodsukker, og det er vigtigt, at målingerne udføres nøjagtigt som beskrevet i brugsanvisningen til strimlerne og apparatet. For å finne forklaringen til at blodsukkeret er høyt om morgenen, er det nødvendig å måle blodsukkeret om natten over en periode - gjerne i 2-3-tiden.


Contour Next blodsukkerapparat er spesielt tilpasset insulinbrukere for måling av blodsukkeret. Kvart over åtte drakk hun et glass vann iblandet gram sukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg