fredag 24. august 2018

Lungebetennelse uten feber

Som regel er lungebetennelse ufarlig, men noen ganger kan den være. De fleste får plagsom hoste, feber og tyngre pust enn vanlig. Vanligvis medfører smitte en plagsom tørrhoste og halsvondt uten tydelig tegn til.

Q-feber er en såkalt zoonose, det vil si at den kan smitte fra dyr til mennsker. Har ikke feber eller endsatt almenntilstand. Har gått i uker nå forkjølt og hatt feber dag.


Jo man kan ha lungebetennelse uten feber.

Noen som har hatt lungebetennelse uten feber? Med pusteplager, leddplager, feber og hoste. Det er fullt mulig å ha lungebetennelse uten å få feber, sier overlege Madsen. Den lungebetennelse er en sykdom i lungene som kan oppstå med feber eller ingen feber: I det andre tilfellet, taler man lungebetennelse uten feber; årsakene til . Bakteriell lungebetennelse er en av de vanligste alvorligere infeksjonene som. Barn under fem år får ofte antibiotika uten at det er nødvendig.


Hoste og feber er typisk, og det kan også være smerter i brystet. Man kan godt ha lungebetennelse uten at det er smerter. Den kalles ofte atypisk lungebetennelse, da man gjerne ikke får så høy feber og.

Mycoplasma uten at det utvikler seg til lungebetennelse . Sykdommen er mildere enn vanlig lungebetennelse, men kan være langtekkelig og. Han har tatt en antibiotikakur uten at han er blitt frisk. Ofte fører lungebetennelse til frysninger, tungpust og hoste med grønt slim og. Mulige symptomer er hoste, grønt oppspytt, feber, smerter i brystet, redusert allmenntilstan rask puls, rask pustefrekvens og tungpust.


Lungebetennelse (pneumoni) skyldes hovedsaklig bakterier eller virus, der pneumokokker er den vanligste bakterietypen. Lungebetennelse er en betennelsesprosess i lungevevet. Samboern var hos legen igår og fikk konstantert lungebetennelse. Legen hans sa at det var viktig at jeg fulgte med på mine symptomer itillfelle . Er det mulig å ha lungebetennelse uten å ha feber?


Jeg har hostet fælt i over en uke, og har vondt i brystet når jeg hoster eller puster dypt, . Den medfører ofte hodepine, sår hals og som regel bare beskjeden feber. Man har gjerne tørrhoste uten at det kommer noe opp når man hoster, sier hun. Man kan få lungebetennelse etter at man først har hatt bronkitt eller. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det hende . Lungebetennelse behandles oftest med antibiotika og kan forebygges med en.


Det begynner vanligvis med at man får en vanlig forkjølelse med hoste, feber . Vedvarende feber etter en ukes sykdom er vanlig, men ofte kan det bare måles feber om kvelden. Ved alvorlig lungebetennelse, særlig hos . Det er vanlig å få høy feber, gjerne frysninger, dessuten hoste med gulgrønt. Uten et røntgenbilde som viser at du har en skygge på lungen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg