onsdag 22. august 2018

Feber hos barn

I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få . Feber er et svært vanlig sykdomstegn og er en hyppig årsak til legebesøk; Hos barn er temperatur-reguleringen mer ustabil enn hos voksne. Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner.

Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner. Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn.

Spesielt viktig er det å lære seg faretegnene ved feber. Hos spedbarn under måneder er feber et uvanlig funn. Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. Mange blir engstelige når temperaturen stiger.


Barn får lettere feber enn voksne, og de får ofte høyere feber. Feber er et viktig ledd i kroppens forsvar mot infeksjoner. Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på. Feber en uke i strekk er ikke uvanlig hos barn, har Hermansen erfart .

FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. La dette være mer avgjørende i din vurdering av hvor sykt barnet er . Ved HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten. Feberkramper utløst av stigende eller høy kroppstemperatur forekommer hos 3-4. Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet. Spesielt hos helt små barn kan det være vanskelig å finne ut om det er symptomer fra et . Feber er CNS mediert økning av kroppstemperaturen forårsaket av stress, infeksjon, skade eller annen sykdom.


Det er vanlig å definere feber hos et barn som . Så det er ikke noe som må dempes i seg selv, men kun hvis man tenker at barnet sliter som følge av feberen. For det andre hadde hun blitt alvorlig syk for lenge siden- blodkreft hos barn utvikler seg ikke over flere år. De fleste akutte infeksjoner hos barn er luftveisinfeksjoner. Feber är ett av kroppens sätt att försvara sig mot infektioner, som orsakas av virus eller bakterier.


Barn får lätt feber, men det behöver inte betyda att de är särskilt . Feber er et svært vanlig sykdomstegn, men ingen sykdom i seg selv. Ofte er feber hos barn forårsaket av en infeksjon, som for eksempel en luftveisinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg