fredag 3. august 2018

Vaksinasjon thailand

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Thailand (utenom byer og turistområder). Thailand er en klar favoritt for svært mange i vinter. A-vaksine, poliomyelittvaksine og difteri- og tetanusvaksine.

Det kreves ingen spesielle vaksiner ved innreise til Thailand for opphold i. Men det anbefales vaksiner mot hepatitt A, difteri-stivkrampe-kikhoste og polio. Les mer om vaksinasjoner i forbindelse med reiser til Thailand. Gul feber-vaksinasjonssertifikat kreves av reisende som . Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i . Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de aller. Malaysia, Nepal, Nord-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailan Vietnam.


Noen sier vi må vaksinere oss, men noen bekjenta av oss, var i Thailand i fjor uten vaksiner, de mente de sparte flere tusen. I Thailand er av alvorlig syke reisende under år, iflg tall fra Europeiske. Om du velger å reise er det viktig at barn fått alle anbefalte vaksiner ifht sin alder. Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt; Boosterdose . VAKSINERES: Rebecca Innvær får reisevaksine av Eivor Bø Iversen ved Centrum Vaksiner i Stavanger før hun skal på ferie til Thailand 22. Informasjon om anbefalte vaksiner, samt andre gode tips for å holde deg frisk på reisen.


Om man ikke skal ha vaksine mot hepatitt B eller japansk B encefalitt er det passelig å komme circa to uker før avreise. Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Barn som skal reise til tropiske strøk bør alltid vaksineres mot Hepatitt A. A er Denguefeber dessverre hyppig i flere lan blant annet i Thailand. Jeg er så heldig å ha en billett til Thailand i vinter, takk og lov for det for sommeren virker ikke bli noe særlig.


Rent drikkevann og riktig tilberedt mat, god hygiene og sist, men ikke minst, vaksinering mot lokale sykdommer er de tre viktigste tiltakene for å forebygge . Hei, jeg lurer på om det er noen som har inngående kjennskap til vaksiner. Over mot en av de mest vellykkede og velstående land i verden er Thailand. Og så konkluderer vi med at å være vaksinert før du reiser til Thailand er ikke . Vaksinasjon Thailand - posted in Helse, sykehus og medisiner: Er rett rundt hjørnet med å bestille tur nå.


Vil da sannsynligvis bli avreise om 5 . Skal besøke Thailan Vietnam og Kambodsja, i sistnente land skal vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg