fredag 17. august 2018

Eiker senteret

Torsdag blir det nattåpent og senteret er åpent helt til kl. EUROSPAR Eikersenteret er en stor og oversiktlig butikk med godt utvalg. Vi er spesielt stolte av ferskvaredisken vår, og frukt- og grønt avdelingen vår.

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til . Adresse, Prestebråtan Prestaker, 33Hokksund. Eiker Senter, Man - Fre: 1000-200 Lør: 1000-180 22.

Firmabeskrivelse Lokalt kjøpesenter med butikker. Prestebråtan (Eiker Senter), 33Hokksund; Hverdager10:00-20:00.

Aktuelle tilbu telefonnummer og åpningstider for Europris butikk i Eikersenteret. Vi har åpnet en avdeling i de lokalene på Eikersenteret. Kontaktinformasjon for Eiker Senter Hokksun telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kontaktinformasjon for Nille Eikersenteret Hokksun telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Finn tilbud fra Europris på Eikersenteret i Hokksund. Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken. Hos oss får du anerkjente merkevarer av høy kvalitet til utvendig og innvendig fornyelse. Kommer du til oss hjelper vi deg med fargesetting og . Hos Sunkost Eiker finner du et bredt vareutvalg innen helsekost.


Som spesialister på helsekost og personlig velvære har Sunkost det beste utvalget i utprøvde . Du finner oss på Eiker sentret i Hokksund med god gratis parkering. Pets Eiker, tidligere Zoomarkedet, startet februar 2012 . Lunsjretter, påsmurt, kaker og kaffedrikker. Her kan du bestille dine bakervarer til . Fem år er gått siden Eiker Senter i 20fullførte en større ombygning og omstrukturering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg