torsdag 2. august 2018

Huskeliste baby

Feber i seg selv er sjelden farlig, men feber kan jo noen ganger komme pga en mer alvorlig. Hvor mange dager i strekk er det greit å gi febernedsettende? Feber er i seg selv ikke farlig, men noen av infeksjonene som gir feber,. Storesøster har vært dårlig med høy feber og hoste i dager. Lillebror er syk på andre dagen med høy feber (mellom 3 og 39), tetthet og . Rigmor Austgulen mener det ikke er så vesentlig hvor lenge feberen varer så.


Feber i seg selv er ikke noe særlig farlig symptom, sier hun. Det er imidlertid svært sjelden at temperaturen blir så høy at feberen i seg selv kan skade barnet. Barn kan ha ganske høy feber uten å være veldig syke. Har det noe å si hvor mye man pakker seg inn i dyner og pledd når man får feber? Hvis det blir behov for å kontakte lege, er det greit at du vet hvor lenge og hvor høy feber barnet ditt har hatt.


Det er viktig å ha temperatur-måler i alle hjem. Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn. Dette er et eksempel på at barn kan ha høy feber og likevel være i god. Feber er sjelden farlig, og det er først ved kroppstemperaturer på over grader Celsius hvor feberen i. Ved høy feber hos en pasient med nedsatt allmenntilstand er det i første.


Feber er svært sjelden farlig i seg selv, og det er først når temperaturen når. Det er vanligvis ikke farlig å ha feber, men når du er gravid kan det være skadelig for babyen din. Vær derfor ikke … Hvor aktiv babyen er, varierer . Når du kommer hjem fra sykehuset er det mye som skal være på plass til den nyfødte. Her har vi laget den ultimate huskelisten til den nye babyen.


Hva er det lurt å handle inn før babyen kommer i hus? En baby trenger barneutstyr og barneklær. Her har du en liste som du kan skrive ut, slik at du har oversikt over hva en nyfødt baby trenger. Olje uten parfyme (parfyme tørker ut huden) ha noen dråper i badevannet om babyen er tørr i huden. Babyen kan bli litt glatt å holde i, så bruk en klut evnt for å . Det fins et utrolig stort utvalg av klær og utstyr til babyer – i ulike prisklasser og kvaliteter.


Det kan derfor lønne seg å tenke godt gjennom hva deres baby vil . Men både du og babyen har alt å tjene på at du har litt overskudd når startskuddet for fødselen går. Sjansene er også store for at nattesøvnen er litt så som så. Tenkte vi kunne sammarbeide om å lage en tips, kjærringrå huskeliste over ting som kan være OK å få med seg før fødselen, under fødselen . Barn er dyre i drift – lenge før de er født. Vi hjelper deg å disponere babybudsjettet, så du kan bruke pengene der de kommer mest til nytte.


Det er mye utstyr man trenger til en nyfødt baby. Vi har samlet en hel rekke tips og huskelister i vår utstyrguide som du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg