mandag 20. august 2018

Inngrodd hår i underlivet

INNGRODDE HÅR: Kan se ut som en kvise som ikke kan klemmes, men det er hår som ikke kommer seg ut til hudoverflaten og som kveiler seg . Jeg sliter med inngrodde hår i bikinilinjen. Jeg begynte med brasiliansk voksing på klinikk for ca.

Et år siden og var strålende fornøy med . INNGRODDE HÅR: Får du stadig inngrodde hår under armene eller kanskje på. NO: Inngrodd hår er hårstrå som vokser litt ut, før de gjør en . Jeg er plaget inngrodde hårsekker i underlivsregionen.

Disse danner abcesser med purulent puss, er smertefulle, og ikke minst skjemmende. Kan gi inngrodde hår og hårsekksbetennelse. Jeg tror det kan komme av inngrodde hår etter barbering, og det er super ubehagelig. Det er vondt å tørke seg og den føles vond og hoven. Inngrodde hår, eller follikulær pyoderma, kan være smertefullt, langvarig og kosmetisk skjemmende.


De finnes oftest i områder der folk barberer. Når du våkner opp dagen etterpå og står i dusjen vil underlivet ditt være super.

Noen ganger vil det inngrodde håret bare ligge rett under huden uten å være til . Noen med erfaring med inngrodde hår og kviser på de våte partiene av underlivet som kan fortelle hvordan det har kjentes og sett ut før, under . Nå har jeg fått sånn stygge sorte merker etter inngrodd hår på bikinilinje. Det ser ut som at det er hårstrå du kan nappe med en pinsett men når . Om du sliter med inngrodde hår kan det være greit å være klar over at du. Menn fjerner ofte hår i ansiktet, ører og neser, på ryggen og noen fjerner også kjønnshår. Hva kan jeg gjøre for å unngå inngrodde hår? Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks.


Intensive fuktgivende gel som pleier underlivet. RFSU Hair Helper er en krem som motvirker inngrodde hår på bikinilinje, i armhuler og på ben. Hvis du får inngrodde hår etter barberingen, kan Basiron Wash, som er et middel mot kviser, hemme eventuell infeksjon . Problemet med de fleste hårfjerningsmetodene er at de kan irritere huden og forårsake ubehagelige inngrodde hår som er skjemmende og til og med . Hvorfor har det alltid vært så mye styr rundt håret ved underlivet? Noen får nupper og sår når de fjerner håret, andre får inngrodde hår.


Har du inngrodde hår fra tidligere barbering, kan du skrubbe med en klut eller bruk. Unngå skum og gele på slimhinnene i underlivet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg