fredag 15. desember 2017

Barne utslett

Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Utslett med feber skyldes som regel en infeksjonssykdom.

Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Hvordan kan du skille mellom disse, og hva kan du gjøre for å lindre?


Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Det er fort å bli bekymret når barna får utslett, men hvis hjernehinnebetennelse er. VANNKOPPER: Utslettet merkes først som røde prikker, . Vannkopper arter seg vanligvis som en uskyldig barnesykdom med utslett, men kan være alvorlig for barn med nedsatt immunforsvar eller ved . Papuløst virusutslett kjennetegnes også som Gianotti-Crosti syndrom.


Gianotti-Crosti syndrom er et ganske vanlig ufarlig utslett. En del av dem kan oppstå på grunn av barnesykdommer, men det finnes også andre typer utslett som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg