fredag 22. desember 2017

Kuldekrem baby

At barnet bør bruke kuldekrem uten vann i er bare en myte. Og faktisk kan det være mer skadelig enn en krem som inneholder vann, sier lege Kari Løvendahl . Derfor bør du bruke en fet krem i stedet for kuldekrem på babyen og barna når det er kaldt ute. Kuldekrem kan i verste fall gjøre vondt verre. Kuldekremer verken beskytter mot, eller forhindrer, frostskader.


Kremen legger seg imidlertid som et beskyttende lag over huden og reduserer fordamping av . På denne tiden av året er det mange barn som sliter med tørr og sår hud i ansiktet.

Det kan være ekstra ille hos de aller yngste, spesielt dersom . En kuldekrem inneholder fett og oljer som legger seg som et beskyttende lag på. Når det gjelder kuldekrem, et det ett spørsmål som gjelder; med eller uten vann? Apotektekniker på Boots Apotek i Bodø, Carina Torbjørnsen . Det er lurt å bruke en fet kuldekrem i vinterhalvåret i ansiktet på små barn for å unngå at huden blir tørr og irritert. Små ansikter har røde roser i kinnene og puster frostrøyk. I barnehagen blir mange oppfordret til å ta med en egen kuldekrem til barnet.


Av våre naturlige og økologiske hudpleieprodukter så er det mange milde kremer og balmer som egner seg ypperlig som kuldekrem for barn. Bruker dere kuldekrem på babyen når dere er ute og triller på vinteren?

Babyen vår på uker er ikke plaget med tørr hud i ansiktet, og da . Det er viktig å smøre barna med en god allroundkrem eller kuldekrem før de skal ut i minusgradene. Jeg har ikke brukt noe kuldekrem, eller krem i det hele tatt i ansiktet på gutten min. Nå i det siste har det vært veldig kaldt (-- -grader).


Weleda Baby Calendula Kuldekrem (Weleda Baby Calendula Weather Protection Cream) er en vannfri krem som beskytter den sarte ansiktshuden mot kulde, . Jeg fant en artikkel et sted hvor foreldre og barn hadde testet kuldekrem på barn. Kan dere anbefale en god kuldekrem til barn? Den må ikke lukte for mye, det gjelder parfyme og eteriske oljer, og selvsagt ikke inneholde . Jeg trenger en krem som skal stå i barnehagen til bruk i ansiktet når det er ekstra kaldt. Weleda Baby Ringblomst Kuldekrem med rikholdige vokser og beroligende ringblomst for pleie av følsom babyhud - hos nu3.


Mange lurer på hvor kaldt er FOR kaldt for baby. Ned til ca minus grader kan kuldekrem motvirke frostskader, men når det blir kaldere kan vannet i denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg