torsdag 14. desember 2017

Vitaminer hår

Proteinmangel kan føre til tynt hår og håravfall. B-vitaminer: – Mangel på de ulike B-vitaminene kan føre til håravfall, flass eller at håret blir . SUNT HÅR: Drømmer du om en tjukk og sterk manke?

Få også i deg nok C-vitamin, som indirekte er med på å holde håret sunt ved å sørge . Vitamin B(riboflavin) er ett av de åtte vannløselige B-vitaminene. Vitamin Ber viktig for vekst, syn, hu hår, negler og nervesystemet. Men hva når du plutselig oppdager at du mister mer hår enn det som.


Vitamin C er indirekte med på å holde håret sunt, ved å sørge for godt . Godt for: B2-vitamin (riboflavin) har betydning for vekst, hu negler, hår, ømme lepper og tunge samt for synet. Omsetningen av proteiner, fett og kullhydrater . Mange av mine klienter som har problemer med tynt hår og ulike hodebunnsproblemer mangler viktige mineraler og vitaminer, sier hun. Vita fører en rekke vitaminer som gir sunnere hår, motvirker hårtap og gir sunnere hud og negler - Se utvalget vårt her!


Hår dannes i hårsekkene og består av lange proteinfibrer. Det finnes ingen dokumentasjon som viser at ekstra tilskudd av B-vitaminer gjør huden skjønnere, håret blankere eller neglene sterkere. Få sunt og glansfullt hår med urter og vitaminer som virker innenfra. Vitamin Hair Booster er et kosttilskudd som tilfører hårsekkene nødvendige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg